Done IT Oy
open

- Done IT Oy -Been there. Seen that. Done IT.

Luottamus

Done IT Oy on vuonna 1997 perustettu yksityisomistuksessa oleva vakavarainen yritys. Palvelemme asiakkaan toiveiden mukaisesti - hoidamme tarpeen mukaan koko IT:n tai toimimme asiantuntijakumppanina yhteistyössä asiakasyrityksen oman IT:n kanssa. Tärkeintä asiakassuhteissamme on kuitenkin molemminpuolinen luottamus, mistä on osoituksena useiden asiakkaidemme kanssa jo yli vuosikymmenen jatkunut yhteistyö.

Vastuu

Tehtävämme on tehdä IT helpoksi ja tuoda parhaimmat IT-järjestelmät asiakkaidemme hyödynnettäviksi yrityksen kokoon katsomatta. Teemme asiat kerralla oikein ja luvatussa aikataulussa, aidolla asiakaspalveluasenteella ja budjettia kunnioittaen. Sitoudumme pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja ylläpidämme ja kehitämme asiakkaan IT-ympäristöä vastuullisesti sekä tämän päivän että tulevaisuuden tarpeet huomioiden.

Asiantuntijuus

Erityisosaamistamme ovat vaativammat palvelinten ja lähiverkkojen asiantuntijatyöt, Microsoft Exchange-sähköpostiympäristö ja pilvipalveluista erityisesti Microsoftin tuotteet. Asiakastukemme on kerännyt kehuja asiakkailtamme jo vuosikausia. Tuote- ja palveluvalikoimaamme kuuluvat myös domain- ja hosting-palvelut sekä internet-yhteydet yhteistyökumppaniemme kautta.Hyödynnämme myös aktiivisesti yhteistyöverkostojamme ja yrityksemme kuuluu mm. Microsoftin, Zyxelin, Lenovon, HP:n, F-Securen ja IBM:n kumppaniohjelmiin.

Kasvava joukko yhteisiä kokemuksia

Tyypillisesti meihin ottaa yhteyttä asiakas, jonka tietotekniikka ei ole pysynyt kasvun vauhdissa. IT-asioita on hoitanut joku yrityksessä oman toimensa ohessa tai palveluja on ostettu tuntityönä sitä mukaa kun joku menee rikki. Palveluita on hankittu sieltä täältä, laitteet eivät vastaa yrityskäytön tarpeita ja ylipäätään kokonaisuus on levinnyt käsiin sitä mukaa kun yritys on kasvanut. Tavallista on myös, että tilanteeseen ei olla tyytyväisiä sen enempää johdon kuin työntekijöidenkään keskuudessa.

Tällaisessa tilanteessa ollutta asiakastamme lähdimme auttamaan toimivaksi hiotulla Täysihoito-konseptillamme, jossa aluksi tehdään selkokielinen lista siitä mitä tällä hetkellä on, ja mihin halutaan päästä. Selvityksen perusteella yrityksen sähköpostipalvelut päätettiin siirtää Office 365-pilvipalveluun, jolloin saatiin mm. postipalveluiden mobiililaitetuki kerralla ajan tasalle. Työasemaohjelmistojen lisensointi ja tietoturva oli myös ”levällään” joten luonteva valinta oli siirtää ohjelmistolisenssit keskitettyyn hallintaan Office 365, Adobe Creative Cloud ja F-Secure PSB -palveluihin.

Yrityksen nykyinen palvelin todettiin toimivaksi pienillä päivityksillä, joten siihen ei tehty tällä erää isompia muutoksia. Kuitenkin verkon käyttäjähallinta ja suojausryhmät laitettiin ajan tasalle ja kokonaisuus dokumentoitiin. Myös Mac-koneet liitettiin verkkoon siten, että Mac-käyttäjät pystyivät hyödyntämään yhteisiä verkkolevyjä järkevästi. Palvelimen varmuuskopiointi päivitettiin vastaamaan tietovaatimuksia Done IT Online Backup -palvelun avulla.

Langaton verkko oli pitemmän aikaa temppuilut. Asiakkaalle päädyttiin rakentamaan ajanmukainen wlan, jossa on erikseen sisäinen ja vierailijoiden julkinen verkko. Myös muu verkkoinfra käytiin läpi ja palomuurin ohjelmisto ja säännöt päivitettiin. Yrityksen julkiset verkkopalvelut päätettiin siirtää Done IT:n konesaliin ja domain-ylläpito Done IT:n nimipalvelimille.

Näiden perusasioiden saattamiseksi kuntoon meni alle kaksi viikkoa. Työtä haittaavia käyttökatkoja tuli yhteensä alle pari tuntia, ja nämäkin yöaikaan. Done IT:n asiantuntijatiimi oli sovittuna aikana paikan päällä asiakkaan luona tekemässä tarvittavat muutokset käyttäjille ja opastamassa uusien palveluiden käyttöönotossa. Tällä hetkellä yrityksen koko IT on Done IT:n ylläpidossa lukuun ottamatta kolmannen osapuolen erillisiä pilvipalveluita, kuten taloushallinnon ohjelmia ym. Kokonaisuus on sovittu hoidettavaksi kiinteään kuukausihintaan, jolloin budjetointi on helppoa. Toisaalta asiakas myös tietää, että tietoteknisissä ongelmissa ja pienemmissäkin kysymyksissä voi ottaa meihin yhteyttä ilman piileviä lisäkuluja.

Asiakkaamme kertovat

  •   Metsänneidonkuja 6
         02130 Espoo
  •   010 425 3100
  •   info@doneit.fi
  • Y-tunnus: 1599714-9
  • OVT-tunnus: 003715997149
  • Puheluiden hinnat (sis. alv 24%):
    8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Meistä

Done IT Oy on IT-ylläpito- ja asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Erityisosaamistamme ovat vaativat verkkoratkaisut, palvelinympäristöt ja pilvipalvelut. Toimitamme asiakkaillemme myös kaikki tarvittavat IT-laitteet ja huolehdimme niiden ylläpidosta sekä käyttäjätuesta.

Edustukset

Edustukset