Done IT Oy
open

Done IT Täysihoito Ylläpito & tuki


Varmista palvelutaso ja vältä yllätykset IT-budjetissa. Ylläpidämme ja kehitämme IT-infraa raudanlujalla kokemuksella siten, että asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa.


Jos se ei ole rikki, sitä ei tarvitse korjata…

Toteutamme yrityksen IT:n kokonaisuutena ja kerralla oikein: asiantuntevasti, järjestelmällisesti, aikataulun ja kustannusarvion mukaisesti sekä tulevaisuuden tarpeet huomioiden. Valvomme, korjaamme ja kehitämme IT-infraa ja pidämme huolen siitä, että kaikki toimii ja IT tukee yrityksen liiketoimintaa. Katastrofin odottelu ei mielestämme kannata, järkevämpää on antaa IT-ympäristön kehitys ja ylläpito meille tehtäväksi ja nukkua yöt kunnolla.


Ei selkääntaputtelua vaan reilusti apua.

Toimiva IT vähentää käyttäjätuen tarvetta, mutta kun IT-asioissa herää kysymyksiä, meiltä on aina apua saatavilla. Palvelusopimuksiimme sisältyy aina kattava tukipalvelu. Tyytyväisyydestä kertoo myös erittäin pieni asiakasvaihtuvuus: useat asiakkaamme ovat tehneet kanssamme yhteistyötä jo yli kymmenen vuoden ajan.

>> Service Desk asiakkaillemme
Done IT:n asiantuntijapalvelutMonet yrittävät, me osaamme.

Rauta

Hankimme, konfiguroimme ja ylläpidämme asiakkaan tarpeiden mukaiset laitteet aina virtapiheistä toimistopalvelimista kahdennettuihin virtuaaliklustereihin offsite-replikoinnilla pilveen tai asiakkaan konesaliin.

Vaativat verkkokonfiguraatiot

Toteutamme verkkokonfiguraatiot pienyrityksen lähiverkoista aina usean konesalin välisiin vikasietoisiin verkkoihin. Myös palomuurit, wifi-verkot ja vpn-konfiguraatiot.

Palvelinympäristöt

Erityisosaamistamme on Windows-palvelinympäristöjen ylläpito ja niihin liittyvät erikoistyöt, kuten migraatiot, auditoinnit sekä pilvi-integraatio. Meillä on myös vankka kokemus Exchange-ympäristöistä sekä Office 365:sta.

  •   Metsänneidonkuja 6
         02130 Espoo
  •   010 425 3100
  •   info@doneit.fi
  • Y-tunnus: 1599714-9
  • OVT-tunnus: 003715997149
  • Puheluiden hinnat (sis. alv 24%):
    8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Meistä

Done IT Oy on IT-ylläpito- ja asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Erityisosaamistamme ovat vaativat verkkoratkaisut, palvelinympäristöt ja pilvipalvelut. Toimitamme asiakkaillemme myös kaikki tarvittavat IT-laitteet ja huolehdimme niiden ylläpidosta sekä käyttäjätuesta.

Edustukset

Edustukset