Done IT Oy
open


Office 365

Yritysmaailman perustyökalut, Office-ohjelmat ja Exchange-sähköposti pilvipohjaisena palveluna. Käytössäsi ovat aina uusimmat versiot ja lisätoiminnot tarpeen mukaan. Kaikki yhdessä paketissa ja yhdellä vuosilisenssillä. Office 365 -yrityslisensseihin kuuluvat myös mobiili- ja tablet-versiot Office-ohjelmista, joten toimisto kulkee mukanasi aina kun haluat. OneDrive-pilvitallennustilan avulla tiedostojen jakaminen ja ryhmätyö sujuvat kitkatta.

Käyttöönottokynnys Office 365:lle on lähes olematon, sillä Done IT hoitaa sinulle palvelut käyttövalmiiksi tarvittaessa verkkotunnuksen rekisteröinnistä alkaen avaimet käteen -periaatteella.

Lisäpalvelut ja palvelupaketit

Kaipaatko lisäpalveluita, kuten Skype for business-verkkokokouksia tai Yammer-yhteistyöverkostoa? Tai pärjäätkö pelkällä sähköpostilla? Kerro meille tarpeesi, niin etsimme sinulle sopivan vaihtoehdon lukuisista Office 365-palvelupaketeista.

 • Office 365 Business PremiumOpen or Close

  Täyden palvelun paketti. Sisältää Office-ohjelmistot, Exchange-sähköpostin ja kattavat lisäpalvelut, kuten Skype for Business ja Yammer. Hinta vain 10,50/kk/käyttäjä

 • Office 365 BusinessOpen or Close

  Kätevä ja kustannustehokas tapa Office-ohjelmien lisensointiin. Pakettiin kuuluu täydet työpöytäversiot Office-ohjelmista sekä 1TB OneDrive-pilvitallennustilaa käyttäjää kohti. Hinta 8,80/kk/käyttäjä

 • Exchange OnlineOpen or Close

  Jos haluat saada käyttöösi ainoastaan Exchange-sähköpostin 50GB postilaatikoilla, on tämä oikea vaihtoehto. Käyttäjien henkilökohtaisten sähköpostiosoitteiden lisäksi yhteisiä jaettuja postilaatikoita voi tehdä tarpeen mukaan ilman eri lisenssiä. Kustannus ainoastaan 3,40 käyttäjää kohti kuukaudessa.

 • Skype for businessOpen or Close

  Haluatko täydentää nykyistä IT-infraa Skype for business-verkkokokouspalvelulla? Isoja investointeja ja monimutkaista käyttöönottoa ei tarvita, sillä Skype for business integroituu olemassaolevaan AD- ja Exchange-ympäristöön saumattomasti, ja käyttöoikeus voidaan hankkia tarpeen mukaan koko organisaatiolle tai ainoastaan niille käyttäjille, jotka sitä tarvitsevat. Hinta 4,20/kk/käyttäjä.

 • Suuryritysten Office 365-paketitOpen or Close

  Suurempiin ympäristöihin soveltuvat Enterprise-tason palvelupaketit. Kysy meiltä lisää.

Virtualisoi palvelimesi Done IT:n konesaliin.

Kaikennäköiset konesalipalvelut

Tilaa heti!

Adobe Creative cloudAdoben ohjelmistot hallittavasti

Maailman johtavat luovat sovellukset. Suoraan tietokoneessasi.

Creative Cloudin vuoden 2014 versio sisältää suosikkitietokonesovellusten täysin uudet versiot — kuten Photoshop, Illustrator ja Premiere Pro — sekä satoja uusia ominaisuuksia ja suorituskyvyn parannuksia. Teet kaikki työsi tehokkaammin käyttämällä uusimpia innovaatioita ja ajantasaisia standardeja.

Pilvipalvelu

Adoben Creative cloud on pilvipalvelu, joten voit unohtaa uusien versioiden ostamisen ja hankalan lisenssihallinan. Ohjelmistot päivittyvät automaattisesti aina uusimpaan versioon ja vähentää näin versioristiriidoista aiheutuvia ongelmia. Done IT on Adobe Creative Cloud valtuutettu jälleenmyyjä.

Yrityskannettavat & oheislaitteetOikeat työkalut oikeisiin paikkoihin.

Lenovo yritystuotteet

Lenovon Think X1 Family sisältää yritystyöasemien huipputuotteet joka lähtöön. X1 Tablet, X1 Carbon Ultrabook tai X1 ThinkCentre pöytätyöasema täyttävät vaativammankin käyttäjän tarpeet. Katso Lenovon promovideo!

Oheislaitteet

Erilaiset tulostimet, kannettavien telakointiratkaisut, kuvanlukijat, näytöt, hiiret, näppäimistöt ynnä muut oheislaitteet tehostavat työskentelyä oikein valittuina ja asennettuina.

 •   Metsänneidonkuja 6
       02130 Espoo
 •   010 425 3100
 •   info@doneit.fi
 • Y-tunnus: 1599714-9
 • OVT-tunnus: 003715997149
 • Puheluiden hinnat (sis. alv 24%):
  8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Meistä

Done IT Oy on IT-ylläpito- ja asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Erityisosaamistamme ovat vaativat verkkoratkaisut, palvelinympäristöt ja pilvipalvelut. Toimitamme asiakkaillemme myös kaikki tarvittavat IT-laitteet ja huolehdimme niiden ylläpidosta sekä käyttäjätuesta.

Edustukset

Edustukset